Efficiënte oplossingen voor airconditioning & warmtepompen

Over ons

Deskundigheid in airconditioning en warmtepompen. Vakkennis, uitvoering en onderhoud. Dit zijn de kernwoorden die de kracht van Air Monkey omkaderen. Wij zijn er voor iedereen: particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, ..;

Vakkennis

Elk project is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom kan u altijd rekenen op een team van ervaren en hooggekwalificeerde vakmensen. Vanwege de vakkennis van ons team kunnen we u steeds deskundige oplossingen voorstellen voor uw project en wensen.

Uitvoering

Ons werk bestaat uit meer dan alleen maar installeren. We doen namelijk veel meer dan dat. Uw installatie is een lange termijn engagement en u verwacht & krijgt van ons een heldere communicatie, duidelijke afspraken en naleving van tijdschema’s en projectopvolging.

Onderhoud

Onze samenwerking stopt niet nadat de installatie is voltooid. Air Monkey wilt uw tevredenheid behouden tijdens de volledige levensduur van uw installatie. Daarom dragen we veel zorg in het bieden van onderhoud en na-service zodat u optimaal kan blijven genieten van uw investering.

Onze aanpak

Wij denken graag mee

Als installateur hebben we niet alleen de nodige kennis, maar ook het juisteinlevingsvermogen. U verwacht immers dat wij met u kunnen meedenken, en terecht. Daarom luisteren wij eerst naar u.

Wij zullen u ook mededelen waarop u moet letten en wat de do’s en dont’s zijn. Wij gaan met u in gesprek over uw installatie, hoe u het gaat gebruiken, wat uw verwachtingen en budget zijn, …

Van offerte tot uitvoering

U krijgt van ons steeds een gratis offerte op maat. Bent u akkoord? Dan gaan we over tot het opstellen van duidelijke planning en uitvoering.

Achteraf

Problemen met uw installatie die wij geplaatst hebben? Binnen 48u komen we ter plaatse.