Warmtepompen

Efficiënte verwarming met een warmtepomp

Uw verwarming is de grootste afnemer van energie in uw woning. De meeste systemen gebruiken fossiele brandstoffen (aardgas of stookolie) en deze zijn relatief duur en helemaal niet milieu vriendelijk. Daarom werken we graag met warmtepompen. Een warmtepomp verbruikt geen brandstoffen en stoot geen C02 uit. Een warmtepomp haalt de warmte uit de grond of lucht.

Warmtepompen regio Tienen, Limburg & Antwerpen

Vanuit onze vestigingen in Geetbets en Mol bedienen wij klanten regio Limburg, De Kempen (Antwerpen) en omgeving Tienen.

Warmtepompen i.c.m. vloerverwarming bij nieuwbouw & renovatie

Om uw e-peil zo laag mogelijk te houden en om uw energiekosten optimaal te verlagen, is vloerverwarming i.c.m. een warmtepomp een ideale oplossing. Vloerverwarming is bovendien een van de zuinigste manieren om je huis te verwarmen. Let op: verwarmen via de vloer is niet verplicht. Bent u niet geïnteresseerd in vloerverwarming? U kan ook warmtepompen combineren met radiatoren.

Warmtepompen i.c.m. zonneboiler / zonnepanelen

De warmtepompboiler heeft een extra warmtewisselaar in het sanitair water die aangesloten kan worden op een zonnecollector. U heeft enkel één zonnecollector nodig van 4m² om een extra besparing tot 60% van het verbruik volledig gratis door de zon te bekomen.

Airconditioning i.c.m. een warmtepomp

Airco is prettig in de zomer, maar in combinatie met een warmtepomp kan u uw woning ook extra verwarmen. Dit zorgt voor een optimale regeling tussen lucht, vochtigheid en continue aangename temperaturen in uw woning.

Kwaliteitsproducten

Wij werken met kwaliteitsproducten van Fujitsu.

Gratis offerte

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een gratis offerte.

GRATIS ADVIES GESPREK

Contacteer ons vrijblijvend voor advies.

We brengen uw woning en uw wensen in kaart en adviseren u over alle mogelijkheden. Daarbij houden we altijd rekening met een goede balans tussen kosten, rendement en terugverdientijd.